šeštadienis, liepos 14, 2012

wheeheee

Sveikučiai ... :)) Vakar nebeprisiverčiau parašyti blogo, nes buvau žiaaauriai pavargusi. Ką veikiaau? Iš tiesų tai nieko ypatingo, bet svarbu buvo linksma! Taai va pagaliau ir vėl susitikau su drauge Julija, buvom nesimačiusios savaitę gal kokia, taip viena kitos pasiilgusios buvom, kalbėjom be sustojimo ir labai labai labai daug juokiames, kas mum jau būdinga! :DD Pasiėmem palapinę, pasistatėm prie mano langų, pasiėme laptopa prisipirkom visokių nesamonių ir chillinom. Šiaip buvo žiaauriai fainai, padarėm pora Gif ` tu, kurios galite pamatyti čia :

http://gifyo.com/mazyleee1/

Tai va. Prabuvom iki pat 23 h , tada susitvarkėm ir išėjom namo :))) O šiandien mes ir vėl susitikom ir vėl darėm visokias nesamones . Dar išvažiavo mano pusseserė Fausta, žiaauriai gaila, nes be jos Gif`taaai nėra tokie faini ;/ Okei gryštam prie šiandienos . Žodžiu, su Jule užsimanėm pažiūrėti filmą, tai nuėjom į parduotuvę nusipirkom ledų, pyraigaičių ir gerti prie filmo užkandžiai tipo. :DDD Nusipirkom ir gryžusios namo pradėjom vėl daryti tuos Gif`tus , visą dieną darėm tokias nesamones..... Kad net pamiršom, kad buvome susigalvojusios žiūrėti filmą :D Įpusėjus vakarui sugalvojome eiti pasifotografuoti.  Laaabai ten daug nebuvo gražių nuotraukų, bet štai kelios :






Wheeeheee ... Pasifotkinusios judėjom link namų, nes buvo jau gan vėloka. Soo turbūt viskas :)) O dabar sėdžiu, chatinu , klausausi muzikos . Su Gabriele žadam nemiegoti visą naktį ir nolif`inti prie pc, o poto esam ten suplanavusios jau ką veiksim , gal kokį video susuksim dieną ar ką :p 
Tai ką , tada visiems kas einat miegoti sakau labos :)))
Xo, xo . : *
A ` .
Chill out ... *-*



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Peržiūrų skaičius