penktadienis, liepos 27, 2012

Oh lalala

Sveikučiai! Pagaliau prisiverčiau parašyti į bloga, kadangi buvau pažadėjus tai še:*  Taaaip iškarto papasakosiu ką per tas dienas veikiau , taaigi su Gabriele filmavome video, per video sakėme ką manome apie žmones kurie paspaudė like , ojezzzau kol mes ten nufilmavom !:D Belenkiek fail` ų turim iš tos dienos gal kada reikės sumontuoti fail`ų video , turėtu būti juokinga žiūrėti... :DD Mum filmuojamt video išsikrovė fotikas tai nebežinojom ką daryti , o dar puse video reikėjo užbaigti filmuoti , bet pasirodo fotikas nebuvo visiškai išsikroves, o filmuoti nebeleido dėl to, nes trūko atminties tai ištrynėme pora nuotraukyčių ir tęsėme filmavima ! Nusifilmavusios , fotografavomės ir po truputuką judėjome namo :)) Nuotraukos iš tos dienos :
 
Bubble gum šalta kava (mmm)


Gangsterė *-* 




Next day..... Julija pakvietė mane su ja važiuoti į jos brolio gimtadienį dėl to , nes jai būtų ten nuobodu be manęs hehehe! Taaigi važiavome į hbh, ten ėjome į ` lušies kelia ` prisilaipiojom , prisijuokėm , gavom gera adrenalino doze ! Fainas tenai instruktorius labai malonus, mielas ir faaaainas ! Dėl jo ten tikrai dar gryšime ne karta ir ne du ! Tiksliau jau buvome gryžusios :D



Kitą diena susitikome su Greta, Gabriele ir Julija. Sugalvojome eiti ant rebilitacinės stogo pasifilmuoti visokių nesamoningų, juokingų video , kurį būtinai įkelsime kai jis bus sukoreguotas , dabar Greta nelabai turi laiko tai gali kiek užtrukti :)  Tai vat ten ant stogo filmavomės ir staiga išgirdom, kad kažkas lipa ant stogo šiek tiek išsigandom , bet nieko nedarėm . Pasirodo ten buvo panos , kurios atėjo ten pagerti naaaais :))) Septintokės ar aštuntokės maždaug , tai va jos kaip ir sutrugdė mūsų filmavimui tai teko pakeisti vieta :) Sumanėme eiti prie jūros tai va nuėjome ten pasistatėme fotiko stova , įdėjome fotika ir vėl filmavomės! Tada nusprendėme bėgti su rūbais į jūra , taip ir padarėme ! Buvo laaabai linksma klykavom kaip beprotės , nežinau kodėl gal iš LAIMĖS ? Visi žmonės taip žiūrėjo , o kiti net fotkinti pradėjo ! :DD O tada buvo nemaloniausia dalis , gryšti namo šlapiom , praeiviu dėmesio vėlgi netrūko ... :D:D:D Bet šiaip ne taip gryžom ! :) Labai daug nuotraukų neturime iš šios dienos , kadangi labiau filmavomės , bet štai pora :






Kitą diena vėl važiavome į HBH , kaip ir sakiau gryšim tai gryžom ! Heheh :p  Aš, Julija, Gabriele ėjom laipioti again . Ir vėl susitikome tą patį instruktoriu wheehee jis buvo toks faaaaaaaainas , fainesnis nei praėjusi karta , ėjome orandžine trasa ir Gabriele pakibo ant tokių trikampių mes su Julija belenkiek juokiames, nors iš tiesų buvo biški žiauru dėl to , nes ji kabojo aukštyn galva ,sasyska :p Mes tiesiog negalėjome sutramdyti juoko , bet Gabriele mus suprato ! Mes turime taisykle ` jai tu nukrisi pakelsiu Tave kai tik baigsiu juoktis ` hahaa ! :DDD Tokios jau tos geros draugės ;P Baigusios laipioti išalkome tai ėjome pavalgyti , o pavalgiusios važiavome namučio , nuotraukų taip pat labai jau daug nėra , bet kiek Gabe pafotkino su telefonu tiek užteko , bet kita karta kai važiuosim tas bus tikriausiai antradienį arba trečiadienį , tai būtinai pasiimsim fotoaparatą ir prisidarysim fotkių , Gabrielė dar pažadėjo man padaryti tokia footke nu tokia faaaaina , su kai kuoom  ... ;P 

 Faaaaaaaainuolis !




O per pastarasiai dienas nieko gero nenuveikiau , tiesiog ilsėjausi namie , nes labai jau skaudėjo viskas po hbh : / Čia šiaip toks nereikšmingas video ir keleta nuotraukyčių . 



Na manau atsigriebiau už tas dienas kai nerašiau į bloga , nes šis įrašas gan ilgokas , ačiū , kad skaitėte ! 
Xo , xo . : *
A ` .

4 komentarai:

  1. heyy, labai įdomus blogas! :)) turi naują sekėją :)

    kviečiu užsukti pas mane į comethemorning.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tu esi labai graži panelė ir tavo blogas tikrai įdomus! :)

    AtsakytiPanaikinti

Peržiūrų skaičius